Yaz Spor Okulu'nun açılışı yapıldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen 2019 Yılı Yaz Spor Okulu'nun açılış töreni 29 Ekim Spor Kompleksi'nde Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. 17 branşta düzenlenen yaz spor okulunda

GÜNDEM 28.06.2019 09:27:00 0
Yaz Spor Okulu

Çerkezköy Belediyesi tarafından 2 dönem halinde düzenlenen Yaz Spor Okulu’nda eğitimler 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

 

 

“UZMAN EĞİTMENLER EĞİTİM VERECEK”

 

2019 Yılı Yaz Spor Okulu’nun açılış töreni 29 Ekim Spor Kompleksi’nde Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilk dönemi 1 Temmuz Pazartesi günü başlayıp 19 Temmuz Cuma günü sona erecek olan Yaz Spor Okullarında konusunda uzman eğitmenlerin eğitim vereceğini dile getirdi.

BİN 600 ÖĞRENCİ KAYIT YAPTIRDI

Yaz Okulları'nın öğrenciler için faydalı olacağına inandığını ifade eden Başkan Akay, “Bu yıl toplam 17 branşta düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuzda eğitimler Pazartesi günü itibariyle başlayacak. Kurslarımıza katılan öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu yıl düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuza toplam bin 600 öğrencimiz kayıt yaptırdı. İlk dönemi 19 Temmuz’da sona erecek olan Yaz Spor Okulumuzun, ikinci dönemi 22 Temmuz’da başlayacak olup, 9 Ağustos Cuma günü sona erecek” dedi.

ÖĞRENCİLER SERVİSLER İLE GETİRİLİP, GÖTÜRÜLECEK

Yaz Spor Okulu’na katılan öğrencilerin kursların verildiği alana servisler ile götürülüp, getirileceğini ve kurs kıyafetlerinin dağıtıldığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Yaz Spor Okullarında Voleybol, Futbol, İşaret Dili, Basketbol, Judo, Masa Tenisi, Halk Oyunu, Çocuk Korosu, Bilgisayar (Yalnızca Kızılpınar’da), Taekwondo, Geleneksel Çocuk Oyunları (4-6 Yaş Arası), Kort Tenis, İngilizce, Satranç, Okçuluk, Bağlama ve Gitar Kursları verilecek.  Okçuluk kursu 1. Dönem ortaokul (5, 6, 7 ve 8. Sınıflar), ikinci dönem ise lise (9, 10, 11 ve 12. Sınıflar) için açılacak. Bilgisayar kursu dışındaki tüm kursların eğitimleri ilçe merkezimizde (29 Ekim Spor Kompleksi, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi); Bilgisayar Kursumuz ise Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilecek” diye konuştu.

KURS KIYAFETLERİ DAĞITILDI

Başkan Akay, Çerkezköy Belediyesi 2019 Yılı Yaz Spor Okulu Kurslarına çocuklarını kayıt ettiren velilere ve kurslarda görev alacak olan eğitmenlere teşekkür etti. Başkan Akay’ın konuşmasının ardından öğrenciler Zumba ekibi ile eğlenceli anlar yaşarken, program sonunda öğrencilere kurs kıyafetleri dağıtıldı. 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU