Hizmet Kervanı'nın 7'nci durağı Kapaklı oldu

17 Haziran'da başlattıkları Hizmet kervanı adlı program kapsamında 11 ilçeyi ziyaret edecek olan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın 7'nci durağı Kapaklı oldu.

GÜNDEM 26.06.2019 18:32:00 0
Hizmet Kervanı

Sabahın erken saatlerinde Kapaklı’ya gelen Başkan Albayrak’ın ilk durağı Pınarca oldu. Pınarca’da vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak, 2019-2024 dönemi gerçekleştirecekleri projeleri anlatırken vatandaşların talep ve önerilerini de dinledi. Albayrak, sonrasında ise Kapaklı’daki TESKİ yetkilileri ile bir değerlendirme toplantısı yaptı. Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i makamlarında ziyaret eden Başkan Albayrak saat 10:00’da da Kapaklı Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de katıldı.

 

“MEZARLIK SORUNU ORTADAN KALKACAK”

 

86 gün önce yeni hizmet dönemine başladıklarını kaydeden Albayrak, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Tekirdağ genelinde mevcut 358 mezarlığın bakım ve onarım işinin ihale edildiğini söyleyen Albayrak “6 buçuk milyon TL bedelle ihale ettiğimiz işle mezarlık sorunumuz ortadan kalkacak” dedi.

 

 

“10 MAHALLEYE EKİP GÖREVLENDİRECEĞİZ”

 

354 mahallede mevcut cami, muhtarlık, wc ve benzeri ortak kullanım alanlarının temizlik ve bakımının yapılması projesini de hayata geçireceklerini söyleyen Albayrak, “Bunu sağlıklı bir şekilde yürütebilmek adına 10 mahalleye bir ekip görevlendireceğiz. Böylece kamu adına hizmet veren alanların bakım ve temizliği de yapılmış olacak” dedi. Albayrak sonrasında muhtarların mahalleleri ile önerilerini ve şikayetlerini dinledi.

 

BİRİM MÜDÜRLERİYLE TOPLANTI YAPTI

 

Albayrak, muhtarlarla yaptığı toplantını ardınfan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Genel Müdürleri, Şube Müdürleri ve TESKİ Genel Müdürü Doktor İbrahim İçöz, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Kapaklı Belediyesi Birim Müdürleri ile birlikte bir toplantı yaptı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU