Kapakkıspor, Aksaka ile anlaştı

Kapaklıspor Kulübü, A takımının eski çalıştırıcısı Vasıf Aksaka ile anlaşma imzaladı. BU anlaşmayı basın toplantısı  ile kamuoyuna duyuran Kapaklı Spor Kulübü Yönetim Kurulu Ba?

SPOR 24.06.2019 15:17:00 0
Kapakkıspor, Aksaka ile anlaştı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ni ikinci olarak bitiren Kapaklıspor, transfer çalışmalarına başladı. 2017 – 2018 sezonunda takımın teknik direktörlüğünü yapan Vasıf Aksaka ile anlaşmaya varan yönetim, bu anlaşmayı basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu. Aksaka’nın yanı sıra önümüzdeki dönem takımın Yardımcı Teknik Direktörlüğü için Hüseyin Karaca, Kaleci Antrenörlüğü için de Kadri Akbalık ile anlaşmaya varıldı.

 

“KALECİ HATASINDAN ELENDİK”

 

Yönetim kurulu olarak Vasıf Aksaka’yı takıma döndürme kararı aldıklarını belirten Kapaklıspor Kulübü Başkanı Nizamettin Çoban “Cengiz Hocamızın yaptığı görüşmeler sonucu bugün buradayız. Vasıf Hocamı hepiniz tanıyorsunuz, Hüseyin bizim sevdiğimiz bir kardeşimiz ve Kadri hocamızı da Kapaklı Sitespor ve takımımızda kaleci antrenörlüğü yapması için getirdik. Bu konuda Sitespor Başkanımız ile görüşme yaptık. Çünkü ben gördüm ki U14 Türkiye Şampiyonası’nda kaleci hatasından elendik. Biz de Yalçın Başkan’la iki takımı çalıştıracak bir hoca alma kararını verdik. Onunla yine bu akşam veya yarın oturup konuşacağız” dedi.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

 

Transferlerin Kapaklıspor’a hayırlı olmasını temenni eden Başkan Çoban “Bu sezon ligdeki hedfimiz şampiyonluk. Kapaklıspor hep kafaya oynayan bir takım. Kapaklıspor’un her zaman bu ligde bir iddiası olacak. Elimizdeki imkanlarla bunu yerine getirmeye çalışacağız. Hedefimiz şampiyonluk. Elimizdeki mevcut oyuncularla ve dışarıdan alacağımız oyuncularla şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracağız. 120 bin nüfuslu bir ilçeyi temsil edeceğiz. Bunu en iyi şekilde yapmak istiyoruz” dedi.

 

“ARTIK TRİBÜNDE ÖYLE TARAFTAR İSTEMİYORUM”

 

Duyumlarına göre takımın diğer takımlarla veya hakemlerle tartışmalarının olduğunu söyleyen Çoban “İlk hedefim bunları düzeltmek. Diğer kavgalı olduğumuz ilçelerin kulüp başkanlarını davet edeceğim, gerekirse ben gideceğim. Buraya geldiklerinde hoşgeldiniz diyerek bir çiçek takdim etmeyi düşünüyorum. Diğer takımlarla aramızı sıcak tutacağız, dostane ilişkiler kuracağız. Ayrıca şunu söyleyebilirim; Çapkınlar grubu Kapaklıspor’u desteklemesinler. Bana sosyal medyadan birçok şey yazdılar. Ben artık tribünde öyle bir taraftar istemiyorum. Çocuklarımızın aileleri var ve takım galip yine de küfür ediliyor. Bunlar artık olmayacak” dedi.

 

“CENTİLMEN BİR TAKIM OLMASINI İSTİYORUM”

 

Futbolcularla da konuşacağını ve Kapaklıspor’un centilmen bir takım olmasını istediğini belirten Çoban “Kavga yok, küfür yok, yönetim kurulu başkanlarımız ve hocalarımızla bunu yerine getireceğimizi düşünüyorum” dedi.

 

“YARIM BIRAKTIĞIMIZ İŞİ TAMAMLAMAYA GELDİM”

 

Takımın yeni teknik direktörü Vasıf Aksaka da anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ederek “Kapaklı’da yarım bıraktığımız bir işimiz vardı onu tamamlamaya geldim. Çünkü 5 ayımı verdim ve takımı ligin ikincisi ile 11 puan arasında fark olarak bıraktım. 2-3 tane takviye ile şuan bu takım bal liginde olabilirdi. Biz kişilerin üzerinde durmayacağız. Ben hırslı bir insanım, kaybetmeye tahammülüm yok. Eğer hedef varsa ben varım.’Ben 23 yıldır profesyonelce bu işin içerisindeyim. Benimle çalışmak isteyen oyuncu arkadaşlar var. Futbolcular gelişimi açısından benimle yarı fiyata oynamak istiyor. Ben antrenmanları sıkı tutan biriyim. Gelişime açığım, burası bir kurumdur ve o kurum benim için esas olandır. O yüzden Ahmet, Mehmet dinlemeden hak edeni oynatırım. Bu böyledir, böyle olacak. Önce aile ortamı oluşturmak gerek. Bugün 40 – 50 bin liradan aşağı oynamayan kaliteli oyuncular benimle yarı fiyata oynayacaklar” dedi. Yardımcı Teknik Direktör Hüseyin Karaca ve Kaleci Antrenörü Kadri Akbalık da anlaşmanın hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU