Serbest bırakılmasına tepki gösterdi

Malkara'da, kooperatif seçimleri nedeniyle aralarında tartışma yaşanan H.T. tarafından av tüfeğiyle vurularak yaralanan 57 yaşındaki Kazım Karakaş, olayın ardından H.T.'nin serbest bırakılmasÄ

GÜNDEM 23.06.2019 15:12:00 0
Serbest bırakılmasına tepki gösterdi

Malkara’nın Karaidemir Baraj Sulama Kooperatifi 2’nci başkanı olan ve çiftçilik yapan Kazım Karakaş, önceki gün kırsal Hacısungur Mahallesi’ndeki tarlasına gitti.

 

AV TÜFEĞİYLE ATEŞ ETTİ

 

Tarlada çalışan Karakaş, traktörüyle evine dönerken iddiaya göre aralarında daha önce kooperatif seçimleri nedeniyle tartışma yaşadığı H.T. tarafından otomobille önü kesildi. İkili arasındaki tartışmanın ardından H.T., iddiaya göre traktörüyle seyir haline geçen Karakaş’a otomobilinden aldığı tüfekle yakın mesafeden ateş açıp, olay yerinden kaçtı. Yüzü ve vücuduna isabet eden saçmalarla yaralanan Karakaş silah sesleri üzerine gelenler tarafından Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

“CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK”

 

H.T., Karakaş’ın şikayeti üzerine jandarma tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen H.T., serbest bırakıldı. H.T.’nin serbest bırakılmasına tepki gösteren 3 çocuk babası Kazım Karakaş, kendisinin ve ailesinin can güvenliğinin olmadığını belirterek “Hacısungur Mahallesi yolunda tarlamı dolaşmaya gitmiştim. Tarladan yola çıkarken benim yolumu kesti. O otomobilinden indi, ben de traktörümden indim. Onunla yolda ağız dalaşı yaşadık. Daha sonra ben traktörüme bindim tam gidiyordum. O bana arkamdan 2 el ateş etti ve beni bu hale getirdi. Beni bu hale getiren adamın serbest kalmasına anlam veremiyorum” dedi.

 

Haber / Emrullah ELMA