"İlçeye değer katacak projeler hazırlanıyor"

Ergene Belediyesi stratejik plan çalışmaları kapsamında iç paydaşlar ve tüm birim yöneticileri ile dış paydaşların katılımıyla stratejik plan toplantılarına başlarken, Ergene Belediyesi Marmaracı

GÜNDEM 23.06.2019 14:50:00 0

Ergene Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu stratejik planlama rehberi toplantısının ikincisi 1 Temmuz günü saat 14.00’da Ergene Belediyesi Ulaş hizmet binasında yapılacak.

 

“ÖNEMLİ ROL OYNUYOR”

 

5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu kapsamında her seçim döneminden sonraki ilk 6 ay içinde Kurumsal Stratejik planın hazırlanarak kabul edilmesinin yasal bir zorunluluk olduğunu belirten yetkililer “Bu kapsamda belediyemizde de stratejik plan çalışmaları başlatılmıştır. Plan çalışmalarına iç paydaşlar olan tüm birim yöneticileri ve çalışanlar ile dış paydaşların aktif olarak katılımı çalışmaların başarı ile sonuçlandırılmasında önemli rol oynamaktadır” dedi.

 

“ERGENE’Yİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de “Ergene’yi Birlikte Yöneteceğiz sloganıyla çıkmış olduğumuz hizmet yolunda belediyemiz bünyesinde yapılan stratejik plan çalışmaları Ergenemiz için çok büyük önem taşıyor. Yapılan bu verimli toplantılarda birim yöneticilerimiz ve vatandaşlarımız ile karşılıklı bilgi alış verişinde bulunarak, Ergene için en iyi hizmetleri yapmak adına gelecek planları yapıyoruz. Belediyeler için stratejik planlama rehberi toplantılarımıza katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA