Halk buluşması Çorlu'da devam etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "11 Gün 11 İlçede Halkımızla Birlikteyiz" sloganıyla başlatılan halk buluşmaları kapsamında Çorlu'yu ziyaret etti. Albayrak â€?

GÜNDEM 21.06.2019 22:10:00 0
Halk buluşması Çorlu

Başkan Kadir Albayrak, halk buluşmaları kapsamında, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (TESKİ) üst yöneticileri ve tüm daire başkanları ile birlikte Çorlu’ya ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde Başkan Kadir Albayrak’a Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, daire başkanları eşlik etti. Albayrak ilk olarak Çorlu’YA Nusratiye ve Silahtarağa mahallelerine giderek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşlara seslenen Albayrak “ Daha güzel ve yaşanabilir bir Tekirdağ idealiyle çıktığımız bu yolda mesai kavramı gözetmeden çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan gelen talepler bizim için son derece önemli” dedi.

 

SARIKURT’U ZİYARET ETTİ

 

Albayrak daha sonra Çorlu Belediyesine giderek Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Başkan Albayrak'a Çorlu'ya sağlamış oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti. Albayrak, Çorlu halkı için her zaman hizmete hazır olduklarını belirterek burada ki ziyaretini noktaladı. Albayrak daha sonra Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’yı da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Kaymakamlık ziyaretini tamamlayan Albayrak, Çorlu Muhtarlar Derneğine ziyarette bulundu. Başkan Albayrak burada Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Sarıer ve mahalle muhtarları ile buluştu. Mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini dinleyen Albayrak, "Koordineli bir şekilde çalışarak Çorlu ve tüm Tekirdağ'ı daha da ileri taşıyacağız." şeklinde konuştu. Daha sonra, mahalle muhtarlarına çalışmalarında başarılar dileyerek buradan ayrıldı.

 

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

 

Başkan Albayrak ve TESKİ'nin üst düzey yöneticilerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı yapıldı. Çorlu Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Çorlu ilçesinde şimdiye kadar faaliyete geçirilmiş hizmet ve yatımlar ile ileri ki dönemlerde yapılması planlanan yatırımlar konuşuldu. Katılımcılar, ihtiyaçlar  ve çözümleri hakkında fikirlerini sundular.Albayrak daha sonra Çorlu Ziraat Odası Başkanı Ali Topuz ve yönetimini ziyaret etti. Albayrak, burada kırsal kalkınma amacı ile yapmış oldukları projelerden bahsetti. Çorlu Ziraat Odası Başkanı Ali Topuz, tarım ve hayvancılıkta yapmış olduğu yardımlardan dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

 

Haber/Emrullah ELMA