İddiası gasp olay darp

Kapaklı Kazak gölünde dört kişi tarafından alıkonularak darp edilen 33 yaşındaki Yunus Yıldız, avukatı aracılığı ile Cumhuriyet savcılığına giderek elinde ki görüntü ve ses kayıtlarÄ

GÜNDEM 19.06.2019 22:10:00 0
İddiası gasp olay darp

Kapaklı Kazak gölünde bir arkadaşıyla buluşan Yunus Yıldız(33) adlı eski veteriner kimliği belirsiz 4  kişi tarafından alıkonularak önce darp ardından da gasp edildiğini iddia etti. Olay sonrası Yıldız'ın kayınpederine ulaşan şahıslar, Yunus Yıldız’ın baygın bir şekilde kendileri tarafından bulunduğunu, evinin adresini vermesi durumunda şahsı evine getireceklerini söyleyerek,  darp ettikleri veterinerin cebinde ki bir miktar parayı ve cep telefonunu alarak kendisine boş bir senet imzalatıp darp ettikleri veterinerin telefonundan eşine ulaşarak Karaağaç mahallesinde bir meydana getireceklerini söylediler.

 

JANDARMAYA TESLİM ETTİLER

 

Eşinin eski tanıdığı tarafından kaçırılarak alıkonduğunu, kaçıranların esas gayesinin kendisine ulaşmak olduğunu bilen eşi M.Y durumu güvenlik güçlerine bildireceğini söylemesinin ardından bu defa iddiaya göre şahıslar gece saat 23.00 sularında İlçe Jandarma Komutanlığını arayarak 'çiftliğimizin yanında şüpheli halde bir şahıs bulduk' diyerek şahsı Karaağaç İlçe Jandarma Komutanlığına teslim etti. Burada kendisini jandarmaya getiren kişiler tarafından Kazak gölünde darp edildiğini söyleyen Yunus Yıldız, zanlılar hakkında şikayette bulunmak için olay mahalli olan Kapaklı İlçe Emniyet müdürlüğüne giderek kendisini darp ve gasp edenlerden şikayetçi olmak istedi. Gezmek için gittiği Kazak gölünde yaşadığı korku dolu 4 saatin ardından önce Jandarmaya ardından emniyete meramını anlatmaya çalışan talihsiz adam olayın üzerinden 4 gün geçmesine rağmen yaşadığı korku dolu dakikaların etkisinden kurtulamadı.

 

VETERİNERİN İDDİALARI SAVCILIĞIN SORUŞTURMASI SONRASI ORTAYA ÇIKACAK

 

İddiaya göre görevli polislerin 'senin bu saatte orada ne işin var sen kimsin ki seni dövsünler seni gasp etsinler, orada ki amacın neydi' diyerek burada küfür ve hakarete maruz kaldığını iddia eden talihsiz adam ifadesi alınarak darp raporunun da alınmasının ardından evine gönderildi. Üst üste yaşadığı şokları hazmedemeyen bir çocuk babası Yunus Yıldız avukatı aracılığı ile kendisini darp ve gasp eden Ercan Ş., Adem Ş., Adnan Ö. ve Recep Ş. hakkında kendisini darp ve gasp etmek iddiasıyla Cumhuriyet savcılığına giderek elinde ki görüntü ve ses kayıtlarıyla suç duyurusunda bulundu.

 

Haber/ Şaban KARDEŞ