Ergene Velimeşespor Umre'ye gitti

TFF 2. Lig'e yükselen Ergene Velimeşespor'da teknik heyet ve futbolcular, şampiyonluk primi olarak kendilerine verilen söz doğrultusunda umre ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara doğru yola çıktı.

SPOR 19.06.2019 19:15:00 0
Ergene Velimeşespor Umre

TFF 3.Lig’de başarılı bir sezon geçiren ve lig sonunda play offlara kalarak buradan da da 2.lige yükselen Tekirdağ’ın, Ergene’nin gururu  Ergene Velimeşespor oyuncularına şampiyonluk primi olarak Umre ziyareti sözünü veren Kulüp Başkanı Adem Memiş sözünü tutarak oyuncular ve teknik kadroyla birlikte Umreye gitti.

 

UMRE’YE HAREKET ETTİLER


Ergene Velimeşe Spor tesislerinde Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in de katılımıyla futbolcular ve teknik kadro dualar ile Umreye yolcu edildi. Başkan Yüksel, “Sezon başında takımın şampiyonluğu halinde şampiyonluk primi olarak Ergene Velimeşespor’un tüm oyuncularına Umre sözü veren Kulüp Başkamız, teknik kadromuz ve oyuncularımızı Umre’ye yolluyoruz. Vatanına, milletine ve dinin bağlı olan oyuncularımızın Umre’de yapacağı duaları Allah kabul eylesin” dedi. Aileleri ile tesislerde vedalaşan futbolcular Umre ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere otobüse binerek İstanbul’a doğru yola çıktılar.

 

Haber/Şaban KARDEŞ