Yüzlerini güldürdüler

Çerkezköy'e Gönül Verenler Derneği sosyal sorumluluk çerçevesinde Mevlana ilk ve ortaokulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi 50 öğrenciye karne hediyesi verdi. İhtiyaç sahibi öğrencilere tişört ve

GÜNDEM 16.06.2019 09:06:00 0
Yüzlerini güldürdüler

Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay Dernek Yönetim kurulu üyeleri Hakan iğdeli ve Recep Şahin ile birlikte Mevlana ilk ve ortaokulunda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere karne hediyesi olarak pantolon ve tişört hediye etti.

 

50 ÖĞRENCİYE YARDIM ETTİLER

 

Yardımlarla ilgili konuşan Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay “ Almanya’da çalışan bir arkadaşımızın desteği ile öğrencilerimize karne hediyesi vermek istediğini bizlere iletti. Onun gönderdiği para ile 50 ihtiyaç sahibi öğrencimizin yüzünü güldürmek istedik. Hayırseverimizin gönderdiği para ile aldığımız toplamda elli pantolon ve tişörtü ihtiyaç sahibi çocuklara karne hediyesi olarak verilmek üzere Okul Müdürümüz Serdar İş’e teslim ettik” dedi.

 

ÇOK MUTLU OLDULAR

 

Öğrencilere yapılan yardımlardan ötürü Çerkezköy Gönül Verenler Derneği yönetimine ve iş adamına teşekkür eden Okul Müdürü Serdar İş”  Okulumuzda ihtiyaç sahibi öğrencilerimize karne hediyesi olarak giysi yardımı için  sizlere  ve bu yardımın yapılmasını  sağlayan hayırseverimize çok teşekkür ediyoruz. Özellikle karne döneminde böyle bir hediye düşünülmesi çocuklarımızı da çok mutlu etti” dedi.

 

Haber/Yakup KARATEPE