Başkan Akay muhtarlarla buluştu

Çerkezköy'deki mahalle muhtarları ile kahvaltıda buluşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, mahalle muhtarlarının mahalleleri ile ilgili sorun, istek ve şikayetlerini dinledi.

GÜNDEM 14.06.2019 16:59:00 0
Başkan Akay muhtarlarla buluştu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Big Yellow Taxi Benzin Cafe’de düzenlenen kahvaltıda Vahap Akay ve muhtarların yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven de hazır bulundu.

 

MUHTARLARIN İSTEK VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

Kahvaltıda Çerkezköy’ün sorunları konuşulurken, muhtarların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Akay sonrasında da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yarı açık yüzme havuzu ve Bağlık Viyadüğü ile ilgili soruları yanıtlayan Akay, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’ın, 26 Haziran’da Çerkezköy’de tüm birimleriyle birlikte gün boyunca ziyaretler yapıp toplantı gerçekleştireceğini, o toplantılarda çalışmalar hakkında bilgi vereceğini söyledi.

 

AŞEVİ PROJESİ

 

Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi’nde Aşevi Yapma Projelerinin olduğunu söyleyen Akay, “Son dönemlerde tek yön olan Atatürk ve Öztrak Caddesi’nde Tekpark ile ilgili şikayetler alıyoruz. Özellikle bazı bölgelerde işlem yaparken, bazı bölgelerde yapmadıklarını gözlemledik. Kısacası işlerini yarım yamalak yapıyorlar. Bununla ilgili sıkıntıyı gündeme getireceğiz” dedi.

 

 

“ÇİFT SIRA PARKLARLA İLGİLİ ŞİKAYETLER ALIYORUZ”

 

Ayrıca caddelerde çift sıra parklarla ilgili de şikayetler aldıklarını belirten Akay, Büyükşehir Belediyesi Zabıtasının da bu işin içinde olması gerektiğini belirterek, 26 Haziran’da yapılacak toplantıda bunların hepsini dile getireceklerini söyledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ