Haydi Kanyona Derneği'nden Akay'a ziyaret

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Haydi Kanyona Doğa Sporları Derneği Başkanı Ömer Yeter ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı.

GÜNDEM 13.06.2019 13:05:00 0
Haydi Kanyona Derneği

Geçtiğimiz yıl kurulan Çerkezköy Haydi Kanyona Doğa Sporları Derneği Başkanı Ömer Yeter, Yönetim Kurulu Üyeleri Cansu Çapa, Orçin Demirci ve S. Baha Targün, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Dernek ve yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgi veren dernek yönetimi, 31 Mart Yerel Seçimlerde yeniden Belediye Başkanı seçilmesi dolayısıyla da Vahap Akay’ı tebrik etti.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy Haydi Kanyona Doğa Sporları Derneği Başkanı Ömer Yeter ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yapacakları etkinliklerde Belediye Başkanı Vahap Akay’ı aralarında görmekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Çerkezköy Haydi Kanyona Doğa Sporları Derneği Başkanı Ömer Yeter ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretleri için teşekkür eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Derneğinizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah kentimiz ve gençlerimiz için güzel ve faydalı projelere imza atarsınız” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU