Gençlik Parkı çalışmaları devam ediyor

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Marmaracık Mahallesi'nde yapımına başlanılan Gençlik Parkı'nda çalışmalar devam ediyor.

GÜNDEM 13.06.2019 12:39:00 0
Gençlik Parkı çalışmaları devam ediyor

Kısa bir süre sonra hizmete açılması planlanan Gençlik Parkı’nda incelemelerde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’de vatandaş odaklı çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Göreve geldiğimiz andan itibaren Ergene’ye kazandırmış olduğumuz sosyal alanlarımız ile çocuklarımıza, gençlerimize ve ailelerimize değer katan alanlar yarattık. Yapmış olduğumuz bu güzel projede vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirebilecekleri, çocuklarımızın güvenli bir alanda oyun oynamalarını sağlayacak tüm ayrıntılara özen gösterdik” dedi.

 

6700 METREKARE ALAN ÜZERİNE YAPILIYOR

 

Gençlik Parkı ile ilgili bilgi veren yetkililer “Toplam 6.700 metrekare alan üzerine yapılan Marmaracık Mahallesi’ndeki Gençlik Parkı’nda 3.380 metrekare yeşil alan, 1.700 metrekare beton yol, 580 metrekare yürüyüş yolu, çocuklar için 645 metrekare kauçuk oyun alanı, 13 adet kamelya, 50 adet oturma bankı, 1 adet çay ocağı, bay, bayan ve engelli tuvaleti, alan içinde bulunan 1200 ağaca ek olarak 1827 adet ağaç, oyun grupları, spor aletleri, trambolinler, engellilere yönelik aletler, aydınlatma ve sulama sistemleri mevcut” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ