Başkan Akay, şoför esnafıyla buluştu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Çerkezköy'deki şoför esnafı ile bir araya geldi. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret eden Akay, şoför esnafının istek ve

GÜNDEM 12.06.2019 08:44:00 0
Başkan Akay, şoför esnafıyla buluştu

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan yardımcısı Nedim Yılancı ile birlikte Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Oda başkanı Mustafa As ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Akay, şoför esnafının istek ve taleplerini dinlemek üzere bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi. İlçe genelinde ulaşım ile ilgili yaşadıkları aksaklıkları dile getiren Oda Başkanı Mustafa As ve yönetim kurulu üyeleri, bunların çözümünde Belediye Başkanı Vahap Akay’ın kendilerine yardımcı olmasını istediler.

 

“TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

 

Başkan Akay da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Üyelerinin dile getirdiği talepleri not ederek “Öncelikle nazik ev sahipliğiniz için teşekkür ediyorum. Dile getirdiğiniz sorunlarınızı not aldık” dedi. Sorunların, istek ve taleplerin takipçisi olacağını söyleyen Akay, çözümü için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde (UKOME) gerekli girişimleri yapacağını söyledi.

 

Haber / Yakup KARATEPE