Dehşet saçtı; 1 ölü, 3 yaralı

Tekirdağ'da psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen 55 yaşındaki İbrahim Yakut, biri polis 3 kişiyi bıçakla yaraladıktan sonra kaçtı. Yakut, zorla evine girdiği 57 yaşındaki İsmail Şentürk'

GÜNDEM 12.06.2019 08:42:00 0
Dehşet saçtı; 1 ölü, 3 yaralı

Olay, önceki gece Süleymanpaşa Tintinpınar Caddesi üzerindeki bir kıraathanede başladı. Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu iddia edilen ve daha önce de bazı saldırılarda bulunduğu ileri sürülen 55 yaşındaki İbrahim Yakut, elinde bıçakla girdiği kıraathanede çalışan bir kişiyi bıçakla yaraladı. Ardından müşterilerden birini de bıçakla yaralayan Yakut, ihbar üzerine gelen polislere de direnip, saldırdı. Bu saldırıda ise 1 polis kolundan yaralandı.

 

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

 

Kargaşada kıraathaneden çıkarak kaçan İbrahim Yakut, kendisini kovalayan polis ekiplerinden saklanmak için bir apartmana girdi. 4 katlı apartmanın en üst katına çıkan Yakut, dairenin kapısını çalarak İsmail Şentürk'ün kapıyı açmasıyla birlikte zorla içeriye girdi. Yakut, elindeki bıçakla Şentürk'e saldırıp boğazından ve çeşitli yerlerinden bıçakladı. Kanlar içinde yere yığılan Şentürk, olay yerinde yaşamını yitirdi.

 

BİBER GAZIYLA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

 

Biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildikten sonra güçlükle yakalanan İbrahim Yakut, gözaltına alındı. Yakut'un bıçaklayarak öldürdüğü Şentürk'ün cansız bedeni ise Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Yakup KARATEPE