Çorlu Meclisi toplandı

Çorlu Belediye Meclisi'nin Haziran ayı olağan toplantısı, belediye başkanı Ahmet Sarıkurt başkanlığında yapıldı. Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda gündem maddel

GÜNDEM 10.06.2019 17:55:00 0
Çorlu Meclisi toplandı

Pazar Yeri Uygulama Yönetmeliği İçişleri Komisyonu’na havale edilirken, Çobançeşme Aile Sağlık Merkezi (ASM) tahsis talebi de Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Çorlu Belediyesi mülkiyetinde bulunan muhtelif işyeri niteliğindeki taşınmazların kiralanması konusunda oybirliği ile yetki verilmesinin ardından Ergene İlçesi Sağlık Mahallesi 102 Ada 6 parseldeki taşınmazın satışı oy birliğiyle kabul edildi.

 

KOMİSYON RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Taşınmaz kullanım izni talebi konusunun Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildiği toplantıda imar planı değişikliği talepleri de oybirliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi. İçişleri Komisyon Raporunun görüşülerek oybirliğiyle kabul edilmesinin ardından Ulaşım Komisyonu Raporu da görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

 

 

ARAÇLARLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME YAPILDI

 

Sosyal Etkinlikler ve STK'lar Raporunun görüşülerek oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Raporu görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı. Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu’nun oybirliğiyle kabul edildiği toplantıda İmar Komisyonu Raporu da görüşülerek karara bağlandı. Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün yazısına istinaden Belediye Başkanına yetki verilmesi konusunun oybirliği ile kabul edildiği toplantıda Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne hibe edilen araçlarla ilgili bilgilendirme yapıldı. Çorlu Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı ise 3 Temmuz  Çarşamba günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

 

Haber / Menşure KARDEŞ