Tekirdağ'da Çevre Günü etkinlikleri

Dünya Çevre Günü Tekirdağ'da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Dünya Çevre Günü dolayısıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Kaan Sinan Tohumcu ve beraberindeki heyet, Tekirdağ Valis

GÜNDEM 10.06.2019 16:27:00 0
Tekirdağ

Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Kaan Sinan Tohumcu’dan Dünya Çevre Günü etkinlikleri bilgi alan Vali Yıldırım, çevrenin korunması ve çevre bilincinin önemine değinerek, Dünya Çevre Günü’nü kutladı.

 

YÜRÜYÜŞ DÜZENLENDİ

 

Dünya Çevre Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında saat 10:30’da da valilik önünden sahil dolgu alanına çevre yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşe Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personeli ve vatandaşlar katıldı. Yapılan yürüyüş sahil dolgu alanında çevre bilinci arttırıcı tanıtım ürünleri ve bez çanta dağıtımı ile sonlandı.

 

 

ÇEVRE STANDI AÇILACAK

 

Dünya Çevre Günü dolayısıyla 12 Haziran Çarşamba günü Süleymanpaşa sahil dolgu alanında 10:00 ve 18:00 saatleri arasında,13 Haziran Perşembe günü de Tekira AVM'de 10:00 ve 22:00 saatleri arasında Çevre Standı açılarak çevre bilincini arttırmaya yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

 

Haber / Emre BOZ