Jandarmadan şekerli denetim

Süleymanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bayram tatili nedeniyle yoğunluk yaşanan Tekirdağ-Çanakkale karayolunda yoğun denetim yaptı. Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ve jandarma ekipleri, sür?

GÜNDEM 6.06.2019 16:23:00 0
Jandarmadan şekerli denetim

9 günlük Ramazan Bayramı nedeniyle Tekirdağ -Çanakkale karayolunda araç yoğunluğu yaşandı. Tekirdağ- Malkara Karayolu üzerinde uygulama noktası oluşturan Süleymanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, denetimlerini gece yarısı da sürdürdü. Vatandaşlara uyarılarda bulunan jandarma ekipleri, bayram dolayısıyla şeker ve kolonya ikram etti. Ekipler ayrıca broşür dağıtarak sürücüleri trafik kuralları konusunda uyardı.

 

“BU HAREKETLİLİK RİSKLERİ DE BARINDIRIYOR”

 

Denetimlere Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt da katıldı. Ramazan Bayramı tatilinin bu yıl 9 gün olduğunu, aynı zamanda okulların da kapanma zamanına denk gelmesi sebebiyle yollarda çok büyük bir trafik hareketliliğinin olduğunu belirten Kaymakam Yurt, “Bu hareketlilik maalesef riskleri de barındırıyor. Her seferinde istemediğimiz üzücü olaylar meydana geliyor. Can kayıpları, mal kayıpları meydana geliyor. İçişleri Bakanlığımız her sene artarak, tedbirleri artırıyor. Bu yıl da trafik güvenliğini sağlayıcı tedbirler alındı. Emniyetimiz, jandarmamız yol güvenliğini sağlıyor. Bizler de hem vatandaşlarımıza hem de sürücülerimize trafik kurallarına uymaları yönünde ikazlarda bulunuyoruz” dedi.

 

VATANDAŞLAR HASSAS

 

Kaymakam Yurt, vatandaşların kurallara uyma konusunda hassas olduğunu ifade ederek “Neticede kurallara uyduğumuz takdirde hem memleketimize hem sevdiklerimize güven içerisinde ulaşmak, bayramı ağız tadıyla yapma imkanı var. Hassasiyetleri görüyoruz. Bundan da mutluyuz. Vatandaşlarımızın alınan tedbirlerden memnun olduğunu gözlemledik.  Belki evimize yarım saat, bir saat geç gidebiliriz ama acı haberlerinin gitmesinden, eve geç gitmemiz daha iyidir diye düşünüyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ