"Onların fedakarlıkları sayesinde rahat bir bayram yapıyoruz"

Tekirdağ'da Ramazan Bayramının ilk günü TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma programının ardından açıklama yapa

GÜNDEM 6.06.2019 16:08:00 0

Yaklaşık 1 saat süren bayramlaşma programının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

 

 

HERKESİN BAYRAMINI KUTLADI

 

Herkesin bayramının kutlayan Şentop, “Sabah, bayram namazını Diyarbakır'da kıldım, bayramdan sonrada yaklaşık saat 11.00'e kadar Diyarbakır'daydım. Orada vatandaşlarımızın Diyarbakırlı kardeşlerimizin selamları var buraya Tekirdağ'a. Tabi biz burada çok güzel şartlarda bayram yaparken bizim sınırlarımızda, sınır içerisinde ve sınır ötesinde milletimizin, vatandaşlarımızın güvenliği için canını feda etmeyi göze alan güvenlik güçlerimizin operasyonları var. Bu faaliyetleri, bu fedakarlıkları sayesinde biz burada rahat bir şekilde bayram yapıyoruz. O bakımdan duamız Cenab-ı Haktan sınır boylarında, sınır içinde sınır ötesinde milletimizin emniyeti güvenliği için koşturan güvenlik güçlerimize yardım etsin, muzaffer eylesin” dedi.

 

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

 

Bu operasyonlar sırasında şehit düşen güvenlik güçlerine de Allah’tan rahmet, ailelerine vew Türk milletine başsağlığı dileyen TBMM Başkanı Şentop “Gazilerimize de en kısa zamanda şifalar niyaz ediyoruz.” dedi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Sahil Mutlukent Çay Bahçesi’nde düzenlenen bayramlaşma töreninde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Candan Yüceer, İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Garnizon Komutanı Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Vali Yardımcıları Tayyar Şaşmaz, Abdullah Kalkan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, il ve ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU