Miniklerden Babalar Günü'ne anlamlı kutlama

Atatürk İlkokulu anasınıfı öğrencileri önceki gün düzenlenen yıl sonu gösterisinde İstiklal Marşı'nı işaret diliyle okurken, velilerinden tam not ve bol alkış aldı.

GÜNDEM 2.06.2019 10:48:00 0
Miniklerden Babalar Günü

Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen İşaret Dili Kursu’na katılan Nur Kaş,  kızının eğitim gördüğü Atatürk İlkokulu’nda çocuklara işaret dilini öğretti. Sınıf öğretmeni Gülay Sarıgül de farkındalık yaratmak amacıyla derslerin her gün bir saatini işaret dili eğitime ayırarak destek verdi. kursa anaokulu öğrencisi kızı Ezgi Nisan Kaş ile birlikte giden Nur Kaş’tan işaret dili eğitimi alan minikler, yılsonu gösterisinde İstiklal Marşı’nı işaret diliyle okurken,  velilerinin beğenisini kazandı. Yılsonu gösterisine velilerin ilgisi yoğun olurken, minik öğrenciler Haziran Ayının 3’üncü haftası kutlanan Babalar Günü dolayısıyla babaları için “Bana Bir Masal Anlat Baba” şarkısının işaret dili ile sergilediler.

 

Gösterilerin ardından cüppelerini giyip keplerini takan minikler, ilk mezuniyetlerinin coşkusunu yaşarken, aileler de çocukların mutluluğuna ve coşkusuna ortak oldu.

 

Haber / Yakup KARATEPE