Kapaklı'nın sorunlarını konuştular

31 Mart Yerel Seçimlerinde Kapaklı Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Çetin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, ziyaretin ardından yaptı?

GÜNDEM 1.06.2019 09:12:00 0
Kapaklı

Yapılan seçimlerde Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Çetin’i ziyaret için Kapaklı’ya gelen TBMM Başkanı Mustafa Şentop, belediye binası önünde Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, belediye meclis üyeleri, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel ve partililer tarafından karşılandı.

 

Daha sonra belediye başkanlığı makamına geçen Mustafa Şentop, Mustafa Çetin ile basına kapalı yaptığı görüşmenin ardından Mustafa Çetin ve meclis üyeleri ile yine basına kapalı bir toplantı yaptı. Mustafa Şentop’un ziyaretinde AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan da hazır bulundu.

 

“UZUN YILLARDIR SİYASETTE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”

 

Yaklaşık yarım saat süren toplantının ardından belediye binası önünde basın mensuplarına açıklama yapan TBMM Başkanı Mustafa Şentop “Seçimden sonra Ankara’daki yoğunluktan dolayı Kapaklı’yı ziyaret edememiştim” dedi. 31 Mart Yerel seçimlerinde Kapaklı Belediyesi’ni kazanan Mustafa Çetin ile uzun yıllardır siyasette beraber çalıştıklarını söyleyen Şentop, Ramazan’ın son günlerini Tekirdağ’a ayırdığını belirtti.

 

 

“KAPAKLI’NIN SORUNLARINI KONUŞTUK”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile Kapaklı’nın sorunlarını konuştuklarını söyleyen TBMM Başkanı Şentop “Sorunlarla ilgili hızlı ve süratli bir çalışma yürütüyoruz. En kısa zamanda gerçekleştirme imkanı olacaktır” dedi. Şentop, vatandaşların Ramazan Bayramı’nı da kutladı.

 

“MÜJDE İÇİN ZAMAN VAR”

 

Gazetecilerin ‘Kapaklı için müjdeniz var mı?’ sorusuna da cevap veren Şentop, Belediye Başkanı Mustafa Çetin ile birçok konuyu konuştuklarını belirterek “Müjde için vakit var. Vakti gelince de Başkanımız Mustafa Çetin sizlere açıklayacaktır” dedi.  Mustafa Şentop, açıklamasının ardından belediye binası önündeki bazı vatandaşlarla sohbet ederek onların isteklerini ve sıkıntılarını dinledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU