Mezarlıklara ücretsiz servis

Edirne Belediyesi, Ramazan Bayramı'nın birinci günü mezarlık ziyaretinde bulunmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz servis hizmeti verecek. Parkmetreler ise bayram boyunca ücretsiz olacak. Yakınlarının kabirlerin

GÜNDEM 2.06.2019 10:23:00 0
Mezarlıklara ücretsiz servis

Edirne Belediyesi, Ramazan Bayramı’nın 1. günü olan 4 Haziran Salı Günü bayram namazı sonrasında şehir mezarlıklarına gitmek isteyen vatandaşlar için belediye binası önünden Yenişehir, Buçuktepe, Yeniimaret Bademlik, Yıldırım ve Acıçeşme Mezarlıklarına ücretsiz otobüs servis hizmeti verecek.  Mezarlık ziyaretini tamamlayan vatandaşlar, aynı otobüslerle belediye binası önüne geri dönebilecek.

 

ÇİÇEK DAĞITILACAK

 

Ayrıca Buçuktepe, Yenişehir, Acıçeşme, Yıldırım, Yeniimaret Bademlik ve Karaağaç Mezarlıkları’nda yakınlıklarının kabirlerine çiçek ekimi yapmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz çiçek dağıtılacak. Vatandaşlar Arife günü ve Ramazan Bayramı’nda mezarlık görevlilerinden ücretsiz olarak çiçek talebinde bulunabilecek. Öte yandan nöbetçi zabıta ve su kanal ekipleri bayram boyunca hizmet verecek.

 

KENT MÜZESİ BAYRAM BOYUNCA ZİYARETE AÇIK

 

Edirne Belediyesi yetkilileri “Ayrıca Hafızağa Konağı’nda bulunan Edirne Belediyesi Kent Müzesi bayram boyunca ziyarete açık kalacak.  Vatandaşlar şehir merkezinde parkmetre uygulaması yapılan caddelerde; bayram boyunca araç park yerlerinden ücretsiz yararlanabilecek” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ