Kapaklı'dan Ekrem İmamoğlu'na destek

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na bir destek de Kapaklı'dan geldi. 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen, f

GÜNDEM 30.05.2019 16:39:00 0
Kapaklı

Dün saat 14:00’da Kapaklı İş Bankası Şubesi önünde bir araya gelen CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Belediye Eski Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP’li belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanyası için bağışta bulundu.

 

“HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

 

Banka önünde açıklama yapan Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, “Kazanmış bir belediye başkanının mazbatası geriye alındı. Belediye başkan adayımız sadece belediye adayı rakibi ile değil devletin bütün gücüyle mücadele ediyor. Bizler de Kapaklı İlçe Teşkilatı olarak elimizden geldiğince destek olmak amacıyla arkadaşlarımızla burada buluştuk” dedi. Ekrem İmamoğlu’nun 23 Haziran’da yapılacak seçimi daha yüksek bir oy oranıyla kazanacağına inandıklarını söyleyen Seçkin, “Kendisine başarılar diliyoruz. Bize düşen her ne varsa her zaman yanında olacağının sözünü veriyoruz” dedi.

 

 

YÜZDE 60 OYLA YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLECEK

 

Kapaklı Belediye Eski Başkanı İrfan Mandalı da “Şuanda Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş olan aile bireyleri burada. Harçlıklarından, ekmek paralarından, sabah kahvaltılarından, çoluk çocuklarının harçlıklarından biriktirerek destek oluyorlar. 31 Mart’ta Ekrem İmamoğlu’nun seçimi kazandığı herkes tarafından bilinmiştir. Gecikmeli de olsa mazbatası da verildi. Demokrasinin bölünmüş olduğu yerde sanki demokrasi devam ettirilecekmiş gibi Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçim ertelendi. 23 Haziran tekrar yerel seçimden sadece Cumhuriyet Halk Partisi ve millet ittifakı değil Cumhur ittifakına gönül veren arkadaşların da Ekrem İmamoğlu’nun arkasında olacağına, en az yüzde 15 fark atarak yüzde 60 oy oranıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacak ve Türkiye’de demokrasinin nasıl bir işleyiş tarzı içinde olduğunu perçinlemiş olacak. Başta Ekrem İmamoğlu ve sosyal demokrat düşünceye sahip olan, demokrasiden yana olan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olan, vatansever vatandaşlarımız tarafından perçinlenerek onaylanmış olacak” dedi.

 

“HER ŞEY GÜZEL OLACAK”

 

Ülkede tek adam sisteminin yürümediğini söyleyen Mandalı, Yüksel Seçim Kurulu’nun baskılar neticesinde bu kararı aldığını öne sürdü. İstanbul’da bir baskı olduğunu savunan Mandalı “İstanbul’da 10 milyona yakın bir oy potansiyeli var. Bu oy potansiyeline nasıl etki edebiliriz diye son zamanlarda söylemler geliştirilmeye başlandı. Eskiden beri bildiğimiz fetövari kumpaslar maalesef son günlerde bilhassa görsel medyada kesilerek, monte edilerek sanki pkk ile işbirliği içinde olan bir Ekrem İmamoğlu’nu monte etmeye çalışıyorlar. Halbuki Ekrem İmamoğlu’nun tamamıyla demokrasiye inanmış, vatan sevdalısı, Cumhuriyetine bağlı, Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı olduğunu hepimiz görüyoruz. İlçe başkanımız, yönetim kurulu arkadaşlarımız, buradaki Cumhuriyet Halk Partisi’nin çekirdek ailesine, hepsine teşekkür ediyorum. Demokrasi kazansın, Türkiye kazansın. Her şey güzel olacak” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU