Kardeş okula bayram hediyesi

Özel Çerkezköy Uğur Okulları tarafından Hami Projesi kapsamında Uğur Ortaokulu'nun kardeş okulu olan Kızılpınar'daki 125.Yıl Ortaokulu'nda ihtiyaç sahibi öğrenciler için, ayakkabÄ?

GÜNDEM 30.05.2019 15:38:00 0
Kardeş okula bayram hediyesi

Okul aile birliği tarafından yürütülen ayakkabı yardımı kampanyası kapsamında toplanan yardımlarla alınan 210 çift spor ayakkabı bayram öncesi ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi. Teslim programına, Uğur Okulları Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal, Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal, 125.Yıl Ortaokulu Müdürü Uğur Hasan Tuz, kampanya sorumlusu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Selim Muren, Okul Aile Birliği Başkanı Sevilay Ayan ve Başkan Yardımcısı Ahu Demirci katıldı.

 

 

 Uğur Okulları Okul Aile Birliği olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Ramazan ayının uyandırdığı yardımlaşma ve paylaşma duygularını daha da ön plana çıkarmak adına ‘’Sen de bir çift ayakkabı al, bir çocuğu mutlu et!’’ sloganıyla Kızılpınar 125.Yıl Ortaokulu öğrencilerine Ramazan Bayramı hediyesi olarak teslim edilmek üzere yardım kampanyası düzenlediklerini belirten Uğur Okulları Ortaokul Müdürü Tuğba Zenginal kampanyaya destek olan herkese teşekkür etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ