Çerkezköy'den İmamoğlu'na bağış desteği

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen, fakat Yüksek Seçim Kurulu'nun seçimin yenilenmesi kararının ardından mazbatası elinden alınan Ekrem İmamo

GÜNDEM 28.05.2019 18:11:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah İkizoğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Avcılar, meclis üyeleri ve partililer, dün saat 15:30’da Atatürk Caddesi’ndeki İş Bankası önünde bir araya geldi.

 

 

“DESTEK İÇİN BURADAYIZ”

 

Banka önünde bir açıklama yapan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı “31 Mart’ta İstanbul halkının teveccühüyle seçilen, mazbatasını alan sayın Ekrem İmamoğlu’nun hukuk ve İstanbul halkının iradesi hiçe sayılara mazbatası elinden alınmış, seçimlerin tekrarına karar verilmiştir. Bizler de bu anlamda bu kampanyaya destek vermek amacıyla buradayız” dedi. Bu demokrasi mücadelesinin galibinin bütün İstanbul ve Türkiye olacağını söyleyen Camcı “Sayın İmamoğlu olacak, her şey çok güzel olacak. Kampanyaya katılıp bizlerle birlikte destekte bulunduğunuz için örgütüm adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra partililer veznelere geçerek Ekrem İmamoğlu için bağışta bulundu.

 

Haber / Yakup KARATEPE