Yüceer, yağmur ve doludan zarar gören yerleri inceledi

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Malkara Gönence Mahallesi'nde sağanak ve doludan zarar gören yerleri inceleyerek yaşanan afetin ardından yapılan çalışmalar hakkında görevlilerden b

GÜNDEM 27.05.2019 13:55:00 0
Yüceer, yağmur ve doludan zarar gören yerleri inceledi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’u makamında ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile beraber Belediye Meclis Odasında gerçekleştirilen Malkara Muhtarlar Derneği Genel Kurulu’na katıldı.

ÇİFTÇİLER BÜYÜK ZARAR GÖRDÜ

Sonrasında Yüceer, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten ve Gönence Mahalle Muhtarı Bayramali Ayten ile birlikte sağanak ve doluda zarar gören yerleri inceledi. Gönence ve İshakça Mahallelerinde yaşanan doğal afette çiftçilerin ve mahallelerin zarar gördüğünü belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul “Mahallelerimizde yaşayan hemşehrilerimize ve çiftçilerimize büyük geçmiş olsun. Allah bir daha böyle afet yaşatmasın. Umarım çiftçilerimizin zararlarının karşılanacağı bir hasat dönemi olur ve yapmış oldukları hasat değerini bulur” dedi.

“YARALARIMIZI SARACAĞIZ”

Malkara Belediyesi olarak çiftçilerin ve vatandaşların her zaman destekçisi olduklarını söyleyen Yurdakul “İnşallah yapacağımız çalışmalarla mahallelerimizde oluşan yapısal ve düzensel zararları en kısa sürede gidererek yaralarımızı saracağız” diye konuştu.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU