Sivaslılar Derneği'nin iftarında bir araya geldiler

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katılım yoğun oldu.

GÜNDEM 27.05.2019 13:34:00 0
Sivaslılar Derneği

Derneğin bulunduğu Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Çubuk Sokak’ta düzenlenen iftar programında Tekirdağ Sivaslılar Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Yıldız ve dernek yönetimi davetlileri tek tek karşıladı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yaklaşık 700 kişilik iftar programında konuşan Dernek başkanı Ahmet Yıldız, dernek olarak düzenledikleri iftar programına katılan herkese teşekkür ederek, katılımın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Yıldız “Bu iftar programımızı bundan böyle her yıl geleneksel olarak sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi.

KATILIM YOĞUN OLDU

İftar programında Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit, Çerkezköy Belediye Meclisi Üyeleri Sait Yazı, Mehmet Kar, Trakya Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Burhan Koç, Çerkezköy Yozgatlılar dernek Başkanı Emin Sungur, Çerkezköy Tokatlılar Dernek Başkanı Bünyamin Demir ile çok sayıda davetli katıldı.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU