"Tekirdağ için köklü bir okul olarak hizmet vermiştir"

  Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Çakal ile Müdür Yardımcıları Dilek Çelikoğlu ve İbrahim Özcan'Ä

GÜNDEM 24.05.2019 13:29:00 0

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İbrahim Çakal ve beraberindekiler, “Namık Kemal Üniversitesi liseli gençler için önemli bir yükseköğretim kurumu ve değerli bir tercih” dedi. Ziyaretlerinde ayrıca eskiden adı Endüstri ve Meslek Lisesi olan okullarının mezunu olan Rektör Şahin’e, kendisinin mezunu olduğu okuldaki ilk kayıttan mezuniyete uzanan bilgilerinin tutulduğu bir albüm hediye etti.

 

SÜRPRİZ HEDİYE

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Şimşek de lise yıllarına dair anıların yad edilmesine vesile olan albüm için kendilerine çok teşekkür ederek “Endüstri Meslek Lisesi, Tekirdağ için köklü bir okul olarak hizmet vermiştir. Bugün Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adıyla eğitim sunsa da o bizim hep gönlümüzdedir. Albüm, benim için gerçekten bir sürpriz oldu. İnce düşünceniz için tekrar teşekkür ederim” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA