Ödüllü resim ve kompozisyon yarışması sonuçlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) tarafından Çerkezköy ve Kapaklı'daki ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen ödüllü resim yarışması ve lise öğrencileri

GÜNDEM 23.05.2019 17:17:00 0
Ödüllü resim ve kompozisyon yarışması sonuçlandı

ÇOSB tarafından geleneksel hale getirilen resim ve kompozisyon yarışması bu yıl “Teknoloji ve İnsan” temasıyla düzenlendi. Resim ve kompozisyon yarışmasında ilk 3’e giren öğrencilere ödül olarak tablet bilgisayar verilecek. Ayrıca yarışmalarda birinci olan öğrencinin, öğrenim gördüğü okulun okul aile birliğine de maddi yardım yapılacak.  Yarışmaya katılım yoğun olurken, başvurular, inceleme komisyonu tarafından değerlendirildi. İnceleme komisyonlarında Çerkezköy’den ve Kapaklı’dan 10 öğretmen görev aldı.

 

20 ESER DEĞERLENDİRİLDİ

 

Kompozisyon dalında 20 eser değerlendirilirken, yapılan değerlendirmede Kapaklı Anadolu Lisesi öğrencisi Hadiye Hasret Bakış ‘Destina’ rumuzlu eseriyle birinci, Kapaklı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Arzu Ergin ‘Deliçoban’ rumuzlu eseriyle ikinci ve Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi Eylül Nida Coşar ‘Maysa’ rumuzlu eseriyle üçüncü oldu.

 

RESİM DALINDA DERECEYE GİRENLER

 

Resim dalında 27 eser değerlendirilirken, yapılan değerlendirmede  Yıldızkent Ortaokulu öğrencisi Feyza Küçük ‘Kalem’ rumuzlu eseriyle birinci, Metin Seçkin Ortaokulu öğrencisi Melisa Maden ‘Sarı’ rumuzlu eseriyle ikinci ve Kapaklı Belediyesi Ortaokulu öğrencisi Melisa Akgül ‘Prenses’ rumuzlu eseriyle üçüncü oldu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU