ÇTSO'dan geniş katılımlı iftar

Çerkezköy, Kapaklı ve Saray protokolü ile çok sayıda vatandaş Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında bir araya geldi. Geçtiğimiz yıllarda protokol üyeleri v

GÜNDEM 23.05.2019 14:10:00 0
ÇTSO

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, protokol üyelerini, oda üyelerini ve vatandaşları iftar yemeğinde ağırladı.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Önceki akşam Kapalı Pazar Yeri önündeki alanda düzenlenen iftara Tekirdağ Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Saray Kaymakamı Adnan Tezcan, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci,  Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Torun, Çerkezköy Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, Çerkezköy Müftü Vekili Mahmut Öztekin, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nizamettin Çoban, AK Partili Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, ÇTSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Üyeleri, oda üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

DAVETLİLERİ TEK TEK KARŞILADILAR

 

İftar öncesi ÇTSO Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte davetlileri tek tek karşıladı. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva da masaları gezerek katılımcıları selamladı. Çerkezköy Müftü Vekili Mahmut Öztekin’in okuduğu ezanın ardından oruçlar açılırken, iftara katılan vatandaşlar için 5 ayrı yemek dağıtım noktası oluşturuldu. İftarın ardından Kozuva, yönetim kurulu ve meclis üyeleri davetlileri tek tek uğurladı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU