Çocuk Müzik Festivali'ne damga vurdular

Uluslararası 1. Balkan Çocuk Müzik Festivali, Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlendi. Devlet Konservatuarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi'nde düzenlenen Çocuk Müzik Festivali'ne ülkemizin yan

GÜNDEM 23.05.2019 14:07:00 0
Çocuk Müzik Festivali

Festivalin açılışında konuşan Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Ahmet Hamdi Zafer, gelenekselleştirilmesi hedeflenen festivalin çocukların hayallerini gerçekleştirmek için bir adım olacağına inandığını belirtti.

 

YETENEKLERİNİ SERGİLEDİLER

 

Meriç İlköğretim Okulu Ritim Grubu Korosu, Pınarhisar Atatürk Ortaokulu Çocuk Korosu ve Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğrenci Senfoni Orkestrası’nın da performans sergilediği ve birbirinden renkli anlara sahne olan Uluslararası 1. Balkan Çocuk Müzik Festivali’nde minikler piyano, bateri, keman gibi birçok farklı enstrümanda yeteneklerini sergiledi. Festivalin sonunda katılımcılara sertifikaları verilirken, Rektör Prof. Erhan Tabakoğlu tarafından proje ekibine hediye verildi. Her yaş kategorisinden birçok çocuğun ilk defa sahneye çıkma heyecanı yaşadığı Uluslararası 1. Balkan Çocuk Müzik Festivali’ne Edirne Başsavcısı Fatih Karabacak, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile çok sayıda sanatsever ve veli katıldı.

 

Haber / Yakup KARATEPE