Yaz Spor Okulu kayıtları 27 Mayıs'ta başlayacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Yaz Spor Okulları için kayıtlar 27 Mayıs'ta başlayacak. 21 Haziran'a kadar kayıtlar devam edecek. Yaz Spor Okullarında eğitimler ise 1 Temmuz'da ba

GÜNDEM 21.05.2019 16:43:00 0
Yaz Spor Okulu kayıtları 27 Mayıs

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okullarının kayıtları 27 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. Bu yıl 17 farklı branşta eğitimin verileceği ve ilk döneminin 1 Temmuz Pazartesi günü başlayacağı kursların başvurularının Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına yapılacağı belirtildi.

 

17 BRANŞTA KURS AÇILACAK

 

İki dönemden oluşan Yaz Spor Okulu için kayıtların 21 Haziran Cuma günü sona ereceğini belirten yetkililer “Yaz Spor Okullarında Voleybol, Futbol, İşaret Dili, Basketbol, Judo, Masa Tenisi, Halk Oyunu, Çocuk Korosu, Bilgisayar (Yalnızca Kızılpınar’da), Taekwondo, Geleneksel Çocuk Oyunları (4-6 Yaş Arası), Kort Tenis, İngilizce, Satranç, Okçuluk, Bağlama ve Gitar Kursları verilecek. Uzman eğitmenler tarafından verilecek kursların yer aldığı Yaz Spor Okullarında öğrencilerimiz bir adet branş seçme hakkına sahip olacaklar. Yaz Spor Okullarımızdaki tüm kurslarımıza 1-8 Sınıf aralığındaki öğrencilerimiz kayıt yaptırabilecekler. Yaz Spor Okulu’na katılacak olan çocuklarımıza Çerkezköy Belediyesi tarafından ücretsiz kıyafet verilecek ayrıca Belediye Hizmet Binası önünden servis temin edilecek” dedi.

 

OKÇULUK KURSU VERİLECEK

 

Okçuluk kursu 1. Dönem ortaokul (5, 6, 7 ve 8. Sınıflar), ikinci dönem ise lise (9, 10, 11 ve 12. Sınıflar) öğrencileri için açılacağını belirten yetkililer “Bilgisayar kursu dışındaki tüm kursların eğitimleri ilçe merkezimizde (29 Ekim Spor Kompleksi, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim ve Kültür Sanat Merkezi); Bilgisayar Kursumuz ise Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilecek.  Belediyemiz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından her yıl gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarının 1. Dönemi, 1 Temmuz Pazartesi günü başlayıp 19 Temmuz Cuma günü sona erecek. Yaz Spor Okullarımızın 2. Dönemi ise 22 Temmuz Pazartesi günü başlayıp, 9 Ağustos Cuma günü son bulacak” dedi.

 

Haber/ Yakup KARATEPE