Öğrencilerden örnek davranış

Özel Saray 2015 Anadolu Lisesi öğrencileri, Süleymanpaşa'da yaşayan ve akülü sandalyesi arızalandığı için ulaşım güçlüğü çeken engelli Metin Karatepe'ye akülü sandalye sat

GÜNDEM 21.05.2019 15:06:00 0
Öğrencilerden örnek davranış

 Harçlıklarından artırdıkları paraları bir araya getiren öğrenciler, sosyal sorumluluk adına örnek bir davranış sergilediler. Temin edilen akülü sandalye okul Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çağman ile eğitim danışmanı Alkan Durmaz tarafından Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt ve Süleymanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı üyeleri nezaretinde Metin Karatepe’ye teslim edildi.

 

AYRI BİR DEĞERİ VAR

 

Böyle bir ihtiyacın Ramazan ayında karşılanmış olmasının ayrı bir değeri olduğunu belirten Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, bu sosyal desteğe katılan öğrencilerin sorumluluk duygularının gelişeceğini, ileriki hayatlarında sosyal alanda başarılı olacaklarını söyledi. Okul yönetimden Erdem Çağman da her yıl sonu etkinliklerinden bir bölümünü öğrencilerin sosyal destek uygulamalarına katmak olduğunu belirterek “Bu tür destekleri etkin bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Böyle bir ihtiyacı öğrendiğimizde kısa sürede harekete geçerek sonuç aldığımız için sevinçliyiz” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ