2 bin 192 kişiye Ramazan yardımı

Tekirdağ ve Süleymanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Ramazan ayı başından beri yardımlarını artırdı. Her iki vakıf tarafından Ramazan ayı içinde toplam 2 bin 192 kişiye 388 bin 610 T

GÜNDEM 21.05.2019 14:43:00 0
2 bin 192 kişiye Ramazan yardımı

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda veya kurum, kuruluş, STK, muhtarlıklar veya komşular tarafından yapılan ihbarlar üzerine muhtaç vatandaşlarımızı tespit ederek hızlı bir şekilde yardımları ulaştırıyoruz” dedi.

 

30 AİLE FAYDALANIYOR

 

Yaşlılık veya engelliliğe bağlı ev temizlik işlerini yapmakta sorun yaşayanlara ev temizlik ve kişisel bakım hizmeti verdiklerini belirten Yurt “30 ailemizin faydalandığı bu hizmetten faydalanıcıların oldukça memnun olduğu görülmektedir. Ayrıca ev ziyaretlerimizde ailelerin isteği doğrultusunda çamaşır makinesi, buzdolabı, yatak vb  zaruri ev eşyaları da temin edilmektedir. Vakıf yönetim kurulu üyeleri ve sosyal inceleme görevlisi arkadaşlarımızla gerçek muhtaçlığı tespit ve gereğinin yapılması konusunda çok hassas bir çalışma yürütüyoruz. Vakıf kültürümüzden gelen ilkeler ve yasaların belirlediği şartlar dahilinde devletimizin bize sağladığı imkanları en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Hiçbir vatandaşımızın fakrü zaruret içerisinde yaşamını sürdürmesine gönlümüz razı olamaz. Vatandaşlarımızın da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla ilgili bilgileri Vakfımızla paylaşmasında fayda olduğunu düşünüyoruz” dedi.

 

Haber / EMRE BOZ