Mahalle sakinleri ile sahurda bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa'ya bağlı Yağcı Mahallesi'nde vatandaşlarla sahurda bir araya geldi.

GÜNDEM 21.05.2019 14:13:00 0
Mahalle sakinleri ile sahurda bir araya geldi

Sahur programında konuşan Başkan Albayrak, "Yağcı Mahallemize geçmişten de gelen bir bağlılığımız var. Ailemizin bir kısmı buradandır. Eskiden bu yana sık sık ziyaret ettiğimiz bir mahalledir Yağcı Mahallemiz. Bu mahallemizi ve bu mahallenin insanını çok seviyoruz. Bu sene iftar programı düzenlemedik. İftar programı yapan belediyelerimiz var. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, yaklaşık 15 büyük kırsal mahallemizde sahur yemeği düzenleyerek vatandaşlarımızla Ramazan ayının maneviyatını yaşamak istedik” dedi.

 

 

SAHURUN AYRI BİR BEREKETİ VAR

 

Sahurun çok ayrı bir bereketinin olduğunu kaydeden Albayrak “Gecenin bu saatinde, birlik içerisinde vatandaşlarımızla soframızı paylaşıyoruz. Böyle güzellikleri yaşamaya, paylaşmaya ihtiyacımız var. Ülkemizin birlik beraberliğe ve güzel günlere ihtiyacı var. Ben, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, hepinizin yaklaşan Ramazan Bayramı'nı şimdiden kutluyorum. Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Sağlıklı sıhhatli günleriniz olsun. Yaklaşan hasat döneminde de hepinize bereketli kazançlar diliyorum. Hepinize sevgiler ve saygılar sunuyor, her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyorum" dedi. Yağcı Mahallesi'ndeki sahur programına Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, Yağcı Mahallesi Muhtarı Mehmet Katırcı ve Yağcı Mahallesi sakinleri katıldı.

 

Haber / Ruşa ELMA