Şehitlik, Hakk'a yürümenin en güzel şeklidir

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından şehit aileleri, gaziler ve aileleri onuruna iftar programı düzenlendi.

GÜNDEM 19.05.2019 16:08:00 0
Şehitlik, Hakk

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Nusret Güvercin iftar sonrası yaptığı konuşmada “Bu vatan için, bayrak için, dinimiz için ve namusumuz için gözünü kırpmadan ölüme yürümüş o kutlu askerlerin aileleri ile bugün bir arada olmak bizler için onur vericidir. Şehitlik, yüce dinimizde peygamberlikten sonra en yüksek manevî mertebedir” dedi.  Şehitliğin Hakk'a yürümenin en güzel şekli olduğunu kaydeden Güvercin, İ'la-yı Kelimetullah için çıkılan kutlu bir yolculuğun şerefle noktalanmasıdır. Bu vuslat, bir mümin için ancak özlem duyulan bir yürüyüştür. Bu yürüyüş, imtihanlarla dolu bir hayattan ebedî nimet ve saadetler ile dolu gerçek bir hayata geçiş yolculuğudur” dedi.

KATILIM YOĞUN OLDU

İftar programına başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere Kapaklı İlçe Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, Kapaklı Belediye Başkanvekili Naciye Bozkurt, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı temsilcisi İbrahim Çetintaş, MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel ve yönetimi, Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Mert Kaya, meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Haber / Menşure KARDEŞ