Tekirdağ polisine 22 yeni hizmet aracı

Türk Polis Teşkilatını Güçlendirme Vakfı yararına düzenlenen 10 Nisan Polis Gecesinde katılımcıların yapmış oldukları bağışlar ile alınan 22 araç için İl Emniyet Müdürlüğü

GÜNDEM 15.05.2019 17:04:00 0
Tekirdağ polisine 22 yeni hizmet aracı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü bünyesine merkez ve ilçelere dağıtılmak üzere alınan 22 araç için düzenlenen törene Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Şahin Karakaş, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, ilçe emniyet müdürleri ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler katıldı.

 

VATANDAŞIN HİZMETİNDE KULLANILACAK

 

Kurban kesiminin ardından Osmanlı Can İmam Hatibi İdris Başkaya tarafından dua edildi. Törende konuşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım “Eskiden karakollarımızda bile bir tane aracımız olduğunda kendimizi çok mutlu hissederdik. Ama o zaman gücümüz bu kadardı. Bugün bakıyorsunuz ki Türk Polis Teşkilatı 300 binin üzerinde personel sayısıyla, gerekli ve neredeyse yeterli araç gereciyle bugün Türkiye Cumhuriyeti vatandaşımıza da, ülkemizde yaşayan yabancılara da hatta zaman zaman dışarıdan gelen insanlara da hizmet vermektedir. Bu aslında bakarsanız, bizim tarafımızdan Emniyet Teşkilatı tarafından kullanılacak belki ama muhakkak ki bu Türk vatandaşının hizmetinde, Tekirdağ’lı vatandaşın hizmetinde kullanılacak. Emniyet mensubu kardeşlerim de Tekirdağ’daki güvenliğin sağlanması açısından oynadıkları rolle “burası güvenli bir şehirdir, burası güvenli bir mahalledir” diye en güzel şekilde hizmetini yapıp övünecektir” dedi.

 

“ÇOK İYİ SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM”

 

Tekirdağ güvenli bir şehir olduğu için pek çok emeklinin burada yerleşip kaldığını belirten Vali Yıldırım “Kendilerini daha güvende, daha emniyette hissediyorlar. Bu araçları, kendi malımızdan daha öte görmemiz gerekiyor. Bizim bunlara çok iyi sahip çıkmamız lazımdır” dedi.  İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, günün anısına Vali Aziz Yıldırım’a plaket takdim etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU