Anneler günü'nde bir araya geldiler

Keşan Belediyesi tarafından Anneler Günü kapsamında İftar Programı düzenlendi.

GÜNDEM 13.05.2019 17:22:00 0
Anneler günü

Köşk Düğün Salonu’nda düzenlenen Anneler Günü İftarı’na; Keşan Kaymakamı Nuri Özder’in eşi Burcu Özder, Keşan 4. Mknz. Piyade Tugay Komutanı Öztürk Mustafa Yılmaz’ın eşi Sema Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun eşi Mukaddes Helvacıoğlu, AK Parti Edirne İl Kadın Kolu Başkanı Nergiz İnce ile AK Parti Keşan Kadın Kolu Başkanı Nuriye Altın ile anneler katıldı.

 

"CENNET ANNELERİMİZİN AYAKLARI ALTINDADIR"

 

İftar yemeğinde salonda bulunan annelere seslenen AK Parti Keşan Kadın Kolu Başkanı Nuriye Altın, "Anneler Günü iftarımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Mayıs ayının 2. pazar günü Anneler Günü olarak kutlanır. Anneler bugünde çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anılır. Cennet annelerimizin ayakları altındadır. Her kadın bir anne veya anne adayıdır. Anne; ailenin temel direği, toplumun da geleceğidir.  Annelerimiz dilimizin öğretisidir. Annelerimiz ilk ve ebedi öğretmenlerimizdir. Karşılıksız, beklentisiz, sevgiyi ve merhameti ilk öğrendiğimiz yer baştacı annelerimizdir. Onların her bakışında sevginin ayrı bir yanı keşfedilir. Her çocuk annesi için ayrı bir eserdir. Anne bu eseri en güzel şekilde tamamlayabilmek için ömrü boyunca bıkmadan, usanmadan, pes etmeden, sevgiyle, sonsuz sorumluluk duygusuyla emek verir. Anneler Günü denince aklıma ilk gelen Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım, şehit, gazi ve engelli annelerimiz gelir. Kınalı kuzularını, vatanı için gözünü kırpmadan feda eden eli öpülesi şehit annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, her daim onların yanında olacağımıza söz veriyorum. Tek isteği evlatlarını ötekileştirmeden, ön yargısız şekilde ayrıştırmadan toplum olarak sahiplenilmesi ve kabul edilmesi olan engelli çocuklarımızın fedakar annelerinin de Anneler Günü’nü kutluyorum. Sizlere minnettarız ve daima yanınızdayız. Bu imkanı bize sunan AK Parti Keşan İlçe Başkanımız Gürcan Kılınç ve maddi ve manevi desteğiyle programı düzenleyen Keşan Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu’na, Keşan Belediyemize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" sözlerine yer verdi.

 

 

ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Konuşmanın ardından AK Parti Edirne Kadın Kolu Başkanı Nergiz İnce ile AK Parti Keşan Kadın Kolu Başkanı Nuriye Altın tarafından Fermude Çoban’a çiçek takdim etti.  Anneler Günü ile ilgili Hersekzade Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Eda Nur Köseler ve Rahya Kemik’in Anneler Günü şiirlerini okunmasının ardından Çamlıca Altın Kızlar Ekibi ve sema gösterisi ile iftar programı sona erdi.

 

Haber / Menşure  KARDEŞ