Ramazan Kültür Gezilerine yoğun ilgi

Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenen ve 135 kişinin katıldığı Ramazan kültür gezilerinin ilki Edirne'ye düzenlendi.

GÜNDEM 13.05.2019 16:56:00 0
Ramazan Kültür Gezilerine yoğun ilgi

Ramazan Kültür Gezileri kapsamında Edirne'ye düzenlenen ilk gezi programına yoğun katılım oldu. Sultanköy Mahallesi'nden hareket eden gezi otobüsü Marmaraereğlisi ilçe merkezi ve Yeniçiftlik Mahallesi'nden, geziye katılacak olan vatandaşlarla Edirneye ulaştı.

 

 

135 KİŞİ KATILDI

 

Geziye katılan vatandaşlar, rehber eşliğinde başta Mimar Sinan’ın ustalık eseri olan Selimiye Camii olmak üzere Üç şerefeli Camii,  Alipaşa Çarşısı'nı, Sultan 2. Beyazid Külliyesi Sağlık Müzesi'ni, Saray içi ve Edirne Balkan Şehitliği'ni ziyaret etti. Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, gezilerin büyük ilgi gördüğünü, katılımın yoğun olduğunu belirterek, "Ramazan ayı başladığı günden bu yana 135 vatandaşımız geziye katıldı. Halkımızın isteği doğrultusunda bu tür gezileri sık sık tekrarlayacağız. Etkinlikte yer almak isteyen hemşerilerimiz Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurabilirler" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Yakup KARATEPE