Engelliler Haftası'nda çelenk sundular

Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi. Düzenlenen çelenk sunma törenine Tekirdağ BÃ?

GÜNDEM 10.05.2019 14:20:00 0
Engelliler Haftası

Tekirdağ Valiliği önünde düzenlenen çelenk sunma törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, sivil toplum kuruluşu üyeleri, engelli dernekleri, engelli öğrenci ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

 

ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNULDU 

 

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen programda Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulmasını ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu, günün anısına katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı. Uslu'nun konuşmalarının ardından engelli öğrenciler tarafından hazırlanan gösterilerin sergilenmesiyle program sona erdi.

 

Haber / Servet AYTEN