Çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor

Malkara Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Parkında yapılan çevre düzenleme ve peyzaj uygulaması çalışmaları devam ediyor. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 15 Temmuz Demokrasi Parkında yaklaşık

GÜNDEM 9.05.2019 16:39:00 0
Çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Parkın zemininin ve duvar kaplamalarının sökümü yapıldı. Çocuk oyun grubu kaldırıldı. Elektrik tesisatı, su tesisatı ve tuvaletler yenilendi. Bordür dizimi ve terrazzo karo taş döşeme işi yapıldı. Yürüyüş yollarına beton atıldı. Basamaklar terrazzo karo kaplandı. Belediye dükkanları üzeri izolasyon yapıldı. Sosyal tesislerin mantolama, söve ve dış boyası yapıldı. Havuz tesisatı ve pompa ünitesi yenilendi. Oturma duvarlarının beton imalatı tamamlandı. Yürüyüş yollarının bir kısmı tamamlandı. Havuzun yalıtımı ve tesisat kısmı tamamen bitirilmiş durumda. Oturma duvarlarının beton imalatları tamamlandı. Çocuk Oyun Grupları ve Kent Mobilyaları mayıs ayının 18'ine kadar kurulacak" ifadelerine yer verdi.

 

 

"PROJEMİZİN YÜZDE 85'İNİ TAMAMLAMAK İSTİYORUZ"

 

Çocuk Oyun Grupları ve Kent Mobilyalarının kurulmasını ardından aydınlatma direklerinin montajına başlanılacağını belirten Başkan Yurdakul, "Şuana kadar yapılan çalışmalarımız ile parkımızın yüzde 60'ı tamamlanmış durumda. İnce işçilikleri kalmak suretiyle 20 Mayıs'a kadar projemizin yüzde 85'ini tamamlamak istiyoruz. Ramazan Bayramına kadar da işin büyük bir kısmını tamamlamayı hedefliyoruz.  Projemiz tamamlandığında Kent merkezimize yakışacak olan 15 Temmuz Demokrasi Parkımızı hemşehrilerimizin hizmetine sunmaktan onur ve mutluluk duyacağız. 15 Temmuz Demokrasi Parkı çevre düzenleme ve peyzaj uygulamasında proje ortağımız olan Trakya Kalkınma Ajansına katkılarından dolayı teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ