Anne ve çocuklar için 2 ayrı etkinlik

Edirne Belediyesi tarafından, 12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla, Hem Kent Müzesi'nde, hem de Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi'nde 2 ayrı etkinlik düzenlenecek.

GÜNDEM 9.05.2019 16:02:00 0
Anne ve çocuklar için 2 ayrı etkinlik

Etkinlikler kapsamında çocukların anneleri ile güzel ve unutamayacakları bir gün yaşamalarını hedeflediklerini belirten Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğtul Tanrıkulu, 12 Mayıs Pazar günü saat 14’te aynı anda hem Edirne Belediyesi Kent Müzesi’nde, hem de Hasan Ali Yücel Çocuk Müzesi’nde yapılacak etkinliklerde çocukların yaratıcılıklarını kullanarak anneleri için boyayarak hazırlayacakları saksılara canlı çiçek ekerek annelerine hediye edeceklerini açıkladı.

 

"ÇOCUKLARIMIZDAN ANNELERİNE GÜZEL BİR HEDİYE OLACAK"

 

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğtul Tanrıkulu, "Annelerimiz gerçekten çok önemli. Bütün annelerin ya da annelik duygusu taşıyan tüm kadınların tek bir arzusu var. Çocukları hep mutlu olsun, güzel yaşasın isterler. Biz de bu anlamda Edirne Belediyesi olarak Edirne Kent Müzesi ve Hasan Ali Yücel Çocuk Müzemizde bir etkinlik planladık. Çocuklarımız anneleri için kendi elleri ve yaratıcılıkları ile bir hediye yapacaklar. Kendi elleri ile birlikte yapacakları çiçek saksılarını annelerine sunacaklar. Boyalarımız, kurdelelerimiz ve çeşitli süs malzemeleri ile kendi yaratıcılıklarını kullanacaklar. Daha önce bahar tacı etkinliğimiz olmuştu ve farklı birçok motif ortaya çıkmıştı. Bu etkinliğimizde de enteresan ve güzel çiçek saksıları çıkacağına inanıyorum. Çocuklarımızdan annelerine güzel bir hediye olacak" sözlerine yer verdi.

 

 

TÜM ANNE VE ÇOCUKLARI DAVET ETTİ

 

Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, etkinlik sırasında çocukların anneleri ile birlikte hoş zaman geçireceklerine inandıklarını ifade ederek, etkinlikte kullanılacak malzemelerin Edirne Belediyesi tarafından verileceğini söyledi. Tanrıkulu, "Etkinlik süresince çocuklarımız aileleri ile müzelerimizi de ziyaret etme fırsatı bulacak. Görevli arkadaşlarımız onlara her konuda yardımcı olacak. Tüm çocuklarımızı anneleri ile birlikte bekliyoruz" şeklinde konuştu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ