"Daha güzel bir Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından, 2019 yılı programı doğrultusunda il genelinde yol yapım çalışmaları devam ediyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Tek

GÜNDEM 8.05.2019 14:04:00 0
"Daha güzel bir Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol yapım çalışmaları kapsamında Hayrabolu yolu çıkışı ile Çerkezmüsellim Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda başlatılan 6,7 kilometrelik silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmaları tamamlandı.

 

6,7 KİLOMETRELİK BAĞLANTI YOLU TAMAMLANDI

 

Tekirdağ genelinde altyapı çalışmalarının büyük oranda tamamlanmasının ardından üstyapı çalışmalarına ağırlık veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılı faaliyet programı kapsamında yol yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, yol yapım çalışmaları kapsamında Hayrabolu ilçesinde Hayrabolu yolu ile Çerkezmüsellim Mahallesi arasında yer alan 6,7 kilometrelik bağlantı yolunu tamamladı. Ekipler yol yapımında petrol türevi ürün içermemesi nedeniyle çevre dostu olarak bilinen silindirle sıkıştırılmış beton yol uygulamasını kullandı.

 

"YOL YAPIM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR"

 

Yol yapım çalışmaları hakkında bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, birinci dönemimizde altyapı çalışmalarımızı büyük oranda tamamladık ve hızlıca üstyapı çalışmalarına başladık. Bu kapsamda birinci dönemimizden bu yana il genelinde büyük mesafe kat ettik. Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız tarafından 11 ilçemizde yol yapım çalışmalarımız sürdürülüyor. Daha güzel bir Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz. Ben, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, tamamlanan yolun tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Yakup KARATEPE