Önce Sağlık ve Güvenlik Semineri düzenlendi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, ÇSGB E. Genel Müdür Yardımcısı Lütfi İnciroğlu ve İSG Uzmanı Fatih Öksüz'ün konuşmacı olarak katıldığı, Önce Sağlık ve Güvenlik Seminer

GÜNDEM 7.05.2019 15:59:00 0
Önce Sağlık ve Güvenlik Semineri düzenlendi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan SGB E. Genel Müdür Yardımcısı Lütfi İnciroğlu ve İSG Uzmanı Fatih Öksüz, İş Sağlığı ve Güvenliği Bakımından İşveren ve Vekillerinin Hukuki ve Cezai Sorumluluğu ile İSG ve Kalite Yönetim Sisteminin Yazılım Üzerinden Takibi konuları hakkında katılımcılara bilgilendirmede bulundu.

 

HER GÜN 524 İŞ KAZASI MEYDANA GELİYOR

 

ÇSGB E. Genel Müdür Yardımcısı Lütfi İnciroğlu, Türkiye’de her gün 524 iş kazası meydana geldiğini, 3,7 kişi işkazasınedeniyle hayatını kaybettiğini, 4,6 kişinin sürekli iş göremez hale geldiğini, bu kayıpların ise GSYİH’nın yüzde 3-5’ine tekabül ettiğine dikkat çekti. "Neden iş sağlığı ve güvenliği, işveren ve çalışan kavramı, işveren ve işveren vekilinin İSG sorumluluğu, maddi tazminat ve manevi tazminat, destekten yoksun kalma tazminatı ve işverenin rücu hakkı" hakkında katılımcıları bilgilendiren İnciroğlu’nun ardından İSG Uzmanı Fatih Öksüz, İSG ve Kalite Yönetim Sisteminin Yazılım Üzerinden Takibi hakkında bir sunum yaptı.

 

Haber / Ruşa ELMA