Sözde takılacak altınlar çalındı

Kapaklı Bahçelievler Mahallesi Mimar Sinan Caddesi'nde Perizat-Hüsamettin Kayganacıoğlu çiftinin evlerine giren hırsız veya hırsızlar Kayganacıoğlu çiftinin, oğullarının hafta sonu yapılacak söz

GÜNDEM 6.05.2019 16:09:00 0
Sözde takılacak altınlar çalındı

Kapaklı’da oğullarının nişanı için hazırlıkları yapan Kayganacıoğlu çiftinin evine giren hırsız yada hırsızlar yaklaşık 20 bin TL değerindeki altınları alarak kayıplara karşıtı.

 

“GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENİYOR”

 

İddiaya göre hafta sonunda çalışan Perizat-Hüsamettin Kayganacıoğlu çifti eve döndüklerinde kapı göbeğinin kırık olduğunu ve yatak odasında söz takılarının bulunduğu çantanın çalındığını fark etti.Çift, toplam 20 bin lira değerindeki 4 bilezik, 1 kolye ve küpe olan çantanın çalındığını belirterek polise başvurdu. İhbar üzerine olay yerine gelen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri bölgede güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

 

“MAĞDUR OLDUK”

 

Olayı anlatan Perizat Kayganacıoğlu “Yıllardır Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışıyorum. Pazar günü ailece evde değildik. Saat 17.00 sıralarında kızım ve eşim eve geldiğinde kapının göbeğinin dağıldığını görmüş. Oğlumun hafta sonunda gerçekleşecek olan sözü öncesi aldığımız takı eşyalarımızı yatak odasındaki gardırobun içine koymuştur. Ancak eve giren hırsız veya hırsızlar evi talan etmişler ve yaklaşık 20 bin TL değerindeki 4 bilezik, bir kolye ve küpeyi almışlar. Polise haber verdik, gelip inceleme yaptılar. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Gerçekten mağdur olduk" dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ