Okul Sporları İlçe birinciliği müsabakaları Çerkezköy'de yapıldı

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı ''Okul Sporları Futsal (Genç,yıldız,küçük erkekler),Voleybol (Genç kızlar),Futbol (Yıldız erkekler) Çerkezköy İlçe Birinciliği Müsabakaları" Çer

GÜNDEM 5.05.2019 13:12:00 0
Okul Sporları İlçe birinciliği müsabakaları Çerkezköy

Okul Sporları Futsal (Genç,yıldız,küçük erkekler),Voleybol (Genç kızlar),Futbol (Yıldız erkekler) Çerkezköy İlçe Birinciliği Müsabakaları sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporcuların kupa ve madalyaları Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Demirbağ,beden eğitimi öğretmenleri ve yetkililer tarafından takdim edildi.

 

DERECEYE GİREN OKULLAR

 

Dereceye Giren Okul Takımları'nda Futsal Çerkezköy Genç Erkekler kategorisinde; 1.Kızılpınar Anadolu Lisesi, 2.Halit Narin Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve 3. Özel Görür Mesleki Teknik Anadolu Lisesi oldu.Futsal Çerkezköy Yıldız Erkekler kategorisinde 1.Kızılpınar Anadolu Lisesi, 2. Halit Narin Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve 3.Tepe Ortaokulu olurken Futsal Çerkezköy Küçük Erkekler kategorisinde 1.Hafız İmam Hatip Ortaokulu, 2.Kapaklı Gazi Ortaokulu ve 3.Doğa Koleji oldu. Voleybol Genç Kızlar kategorisinde 1.Şevval Ahmet Çetin Fen Lisesi, 2. Halit Narin Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve 3. Özel Görür Mesleki Teknik Anadolu Lisesi oldu. Futbol Yıldız Erkekler kategorisinde ise 1.Mevlana Ortaokulu olurken, 2.Metin Seçkin Ortaokulu ve 3. ise Kızılpınar 125.Yıl Ortaokulu oldu.

 

Haber / Yakup KARATEPE