Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu Toplantısı düzenlendi

Kapaklı'da uyuşturucu ve her türlü bağımlılıkla etkin mücadele edilmesi konusunda yürütülecek çalışmalar kapsamında Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu Toplantısı düzenlendi. Kapaklı KaymakamÄ?

GÜNDEM 30.04.2019 17:56:00 0
Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu Toplantısı düzenlendi

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy başkanlığında düzenlenen Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu Toplantısı Kurum Müdürlerinin katılımıyla yapıldı. Bağımlılık yapıcı maddeler ve bağımlılıkla mücadele eylem planı doğrultusunda yapılan saha çalışmalarının ve genel durumunun müzakere edildiği toplantıda önceki aylarda, ilgili kurumların bağımlılıkla mücadele noktasında yapmış oldukları çalışmaların değerlendirmesi yapıldı.

"TOPLUMDA HASSASİYET GÖSTERMELİ"

Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, uyuşturucu ile mücadelenin sadece kolluk kuvvetleri ile yapılacak bir mücadele olmadığını ve tüm kurum ve kuruluşların yanı sıra toplumun da bu konu üzerinde hassasiyet ile durması gerektiğini belirterek bundan sonraki süreçte herkesin daha fazla gayret göstermesini beklediğini ifade etti. İki ayda bir yapılan Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu Toplantısı, görüş ve önerilerin dile getirilmesinin ardından sona erdi.

Haber / Özge MERİÇ