Malkara TSO'yu ziyaret etti

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı Namık Kemal Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Hasan Selçuk Eti, Malkara TSO'yu ziyaret etti.

GÜNDEM 26.04.2019 17:26:00 0
Malkara TSO

Ziyarete Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahir Yıldırım, İsmail Becerik, Barış Tanrıverdi, Mehmet Eskicioğlu, Tevfik Yamanoğlu ve Genel Sekreter Sinan Beşer yer aldı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin ziyaretle ilgili açıklama yaparak, "Akademik Danışman Projesi hem yerel kalkınmaya katkı sağlamak hem de üniversite-iş dünyası işbirliğini geliştirmek amacıyla TOBB Başkanı Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun destekleriyle uzun yıllardır devam ediyor. Malkara TSO olarak Akademisyenimizden beklentimiz yerel kalkınmaya yönelik proje üretmeleri, İlçemizin ekonomik ve sosyal durumu ile ilgili araştırma yapmaları, ilçemizin potansiyelinin kullanılması için odamızın AB hibe ve destekleme programlarına, kalkınma ajanslarına ve benzeri kuruluşlara yapacakları proje başvuruları için proje yazmaları ve takip etmeleridir. Ayrıca ilçemize ve bölgemize daha fazla yatırım çekilmesi için yurt dışından veya il dışından gelen heyetlere ilçe ekonomisine ilişkin bilgiler sunmalarıdır. Dolayısıyla 2018 yılı Eylül ayında görevine yeni başlayan Akademik Danışmanımız Dr.Hasan Selçuk Eti’ye çalışmalarında başarılar dilerim" sözlerine yer verdi.

Haber / Emrullah ELMA