İşbirliği protokolü imzalandı

Esnaf ve KOBİ'lerin gelişmesine ve rekabette güçlenmelerine destek olmak amacıyla Türkiye genelinde esnaf odaları ile işbirliği yapan Türk Ekonomi Bankası, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile de iş

GÜNDEM 26.04.2019 17:15:00 0
İşbirliği protokolü imzalandı

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Türk Ekonomi Bankası Çerkezköy Şubesi arasında, oda üyelerine özel avantaj ve indirimler sunan işbirliği protokolü imzalandı.

ÖZEL AVANTAJLAR SUNULACAK

Protokol dün saat 14:15’te Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile Türk Ekonomi Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Mehmet Ali Doğaner tarafından imza altına alındı. İmza töreninde Türk Ekonomi Bankası Müşteri İlişkileri Yöneticisi Ali Okan Bilir ile Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Esin Bozdağ da hazır bulundu. İmzalanan işbirliği protokolü kapsamında oda bünyesindeki üyelerin özel avantajlarla hem bireysel hem de ticari ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılayabileceği belirtildi. Türk Ekonomi Bankası’nın esnaf ve KOBİ’lerin gelişmesine ve rekabette güçlenmelerine destek olmak amacıyla Türkiye genelinde esnaf odaları ile işbirliği yapan Türk Ekonomi Bankası’nın, Çerkezköy’de imzaladığı protokol kapsamında Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine özel indirimli kredi faizi, ekstra avantajlı POS fiyatlaması, çeşitli bankacılık işlemlerinde masraf indirimleri ve bazı işlemleri ücretsiz yapmak imkanı gibi pek çok özel avantaj sunacağı ifade edildi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU