Çorlu TSO´dan Başkan Albayrak´a hayırlı olsun ziyareti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, beraberindekilerle, 31 Mart Yerel Seçimleri'de yeniden belediye başkanı seçilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir

GÜNDEM 25.04.2019 17:46:00 0
Çorlu TSO´dan Başkan Albayrak´a hayırlı olsun ziyareti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Müslüm Kahraman, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı ve Gönül İşbul'u makamında ağırladı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a yeni görevinde başarılar dileyen Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, "Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte sizlere her zaman destek vermeye hazırız. İlimiz ve bölgemizin gelişmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımıza gönülden inanıyorum" sözlerine yer verdi.

"HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İlimiz ve bölgemiz için hep beraber çalışacağız. Çorlu TSO'nun gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler ve aldığı başarılar ortadadır. Böyle başarılı bir odanın bölgemiz için çok önemli olduğunu belirtmek isterim” şeklinde konuştu.

Haber / Servet AYTEN