Su deposu yakın zamanda tamamlanacak

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i ziyaret ederek Kapaklı'da yapılacak altyapı çalışmaları hakk?

GÜNDEM 24.04.2019 16:33:00 0
Su deposu yakın zamanda tamamlanacak

Kapaklı Belediyesi Komisyon Toplantı Odası'nda düzenlenen, Kapaklı Projelendirme Çalışmaları sunumunun yapıldığı toplantıya Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, TESKİ Kapaklı Şube Müdürü Yüksel Tatma, TESKİ Plan Proje Dairesi Başkanı Recep Çalı, Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak ve ilgili birim çalışanları katıldı.

ÇALIŞMALAR PLANLANDI

Toplantıda Kapaklı muhtelif mahallelerinde kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu ihalesi kapsamında yapılan ve yapılacak olan işlerle alakalı planlama yapıldı. Ardından Pınar Bulvarı ve Erbay Caddesi’nde yapılacak olan kanalizasyon, yağmursuyu ve içme suyu çalışmalarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Düzenlenen toplantıda Bahçelievler Mahallesi'nde yapımı devam eden su deposunda çalışmalarda büyük yol kat edildiği ve deponun yakın zamanda faaliyete geçeceği bilgisi aktarılırken, Saray Ayvacık Göletinden Kapaklı’ya su getirilmesi konusu ele alındı.

Haber / Servet AYTEN